Byta däck

 

Däckverkstad - Byta däck hos Mekonomen Umeå

I Umeå finns många däckverkstäder som byter däck att välja mellan. När du byter däck eller förvarar dina bildäck hos vår Mekonomen anslutna verkstad kan du vara säker på att du får snabb och professionell service. 

När ska jag byta däck på bilen? Mellan den 1 december och den 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. Dubbade däck får användas mellan den 1 oktober och den 15 april. 

Däckservice

Bra kvalitet och ej utslitna däck gör mycket både för säkerheten och komforten. Låt oss på Mekonomen Umeå ta hand om dina däck och se till att du får både en bra körupplevelse och säkerhet.

Hjulinställning - däckbalansering

Vill du få en behaglig körupplevelse och inte slita på däcken i onödan? Mekonomen Umeå hjälper dig med hjulinställning och däckbalansering i någon av våra verkstäder på Teg eller Kronoparken.

Däckförvaring

Mekonomen Umeå har däckhotell på Teg och Kronoparken (Grubbe / Umedalen). Dina däck förvaras svalt, tvättas noga och kontrolleras så att de är redo för en säsong till på vägarna.

Checka in dina hjul på Mekonomen Umeå. Följande ingår alltid:

  • Tvätt och rengöring
    Vi rengör dina däck och fälgar mot ett pristillägg. Det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Smutsen avlägsnas effektivt i vår miljövänliga däcktvätt.
  • Hjulskifte
    När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck bokar du tid här.
  • Kontroll av däck och lufttryck
    Vid varje skifte kontrollerar vi däckens lufttryck och kondition. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut.

 

Boka däckservice, hjulinställning och däckförvaring hos Mekonomen Umeå

 

Kronoparken - Grubbe

 

Ring 090-44 000

eller boka on-line

 

 

Teg - Verkstadsgatan

 

Ring 090-12 22 00

eller boka on-line