Din bilverkstad - Kronoparken Umeå

 

Mekonomen Kronoparken Umeå

Boka nu!

090-44 000

 

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad - Kronoparken (Grubbe, Umedalen vid Ica Kvantum). Vår ambition är att du som bilägare ska känna dig trygg och nöjd med din bil. Vi ser därför till att den tekniska biten är i toppskick så kan du fokusera på annat!

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer.

Laga bilen hos oss

När du reparerar / lagar bilen hos vår Mekonomen anslutna verkstad får du 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. Observera att även om du har en ny bil med fabriksgaranti kan du tryggt lämna in bilen hos oss med bibehållen garanti.

Bilservice

När du servar bilen hos vår Mekonomen anslutna verkstad får du 3 års garanti på reservdelar och stämpel i serviceboken. De flesta nybilsägare "slentrianservar" bilen på en märkesverkstad vilket är en onödigt dyr vana. Fristående verkstäder som Umeå Bilverkstad Mekonomen gör jobbet lika bra och mycket billigare!

Byta däck, hjulinställning och däckhotell

Umeå Bilverkstad Mekonomen Teg ser till att dina däck är säkra och redo inför säsongen. Vi förvarar, servar och tar hand om dina däck så att du sparar tid, pengar och utrymme.

Boka service, laga bilen eller byt däck hos Mekonomen Kronoparken Umeå

 

Kronoparken - Kronoskogsvägen

 

Ring 090-44 000

eller boka on-line